Make your own free website on Tripod.com

Michael Jansen Site

Foto's 3

Home
Foto's 1
Foto's 2
Foto's 3

Vitesse spelers gaan de uitdaging aan
Onder het motto "WIE DURFT ? MENSEN MET EEN HANDICAP DAGEN U UIT!" organiseerde het platform gehandicaptenbeleid Rheden/Rozendaal i.s.m. de Vitesse Jeugd Site tijdens de jaarmarkt in Dieren een zaalvoetbalwedstrijd met het G-team van Erica en een selectie van Vitesse spelers.
Vitesse spelers: Michael Jansen, Raymond van Driel, Nicky Hofs, Michael Dingsdag en Stijn Schaars namen deze uitdaging aan. En om het Vitesse team op sterkte te brengen werd nog even snel een speler voor 5 koffiemunten aangekocht en Nico van der Poel mocht het Vitesse team versterken. De gelegenheids trainers van Vitesse waren Chris Dingsdag en de speciaal uit BelgiŽ overgekomen Frans van Driel.
Dat de Vitesse spelers net terug waren van vakantie was duidelijk te zien want de spelers van Erica hadden in eerste instantie weinig moeite om de wedstrijd naar hun hand te zetten temeer om dat de spelers van Vitesse meer moeite hadden hun lach in te houden dan om de wedstrijd te spelen.
Al met al werd de wedstrijd door Vitesse gewonnen met een nipte 5-6. En na deze wedstrijd was het natuurlijk shirtjes ruilen en handtekeningen zetten. Met dank aan Vitesse voor het beschikbaar stellen van de Vitesse shirts.

Na de wedstrijd werden de Vitesse spelers opnieuw uitgedaagd en nu door het rolstoelhockey team met de toepasselijke naam ''antilope'' en ook hier werd de uitdaging aangenomen. En dat het zitten in een rolstoel al moeilijk genoeg blijkt te zijn was duidelijk te zien aan Nicky Hofs die diverse malen zichzelf weer in de stoel moest hijsen omdat hij er eenvoudig weg gewoon uitviel.
En laten we over het spel dan maar helemaal niet spreken want daar had Vitesse duidelijk geen kaas van gegeten, ze werden met 5-0 van de mat geveegd. Al met al een fantastische happening die door de spelers werd afgesloten met taart eten bij Cafe de Beer.
De organisatie en de Vitesse Jeugd Site willen bij deze Vitesse en de Vitesse spelers bedanken voor hun spontane medewerking

michael41.jpg

g-zaalvoetbalindieren.jpg

rolstoelhockeydieren.jpg

dieren11.jpg

2003 - 2004 3e rechtsboven
fotopersdag_03_04_2.jpg

michael-school1.jpg

michaeltelefoon1.jpg

In de huiskamer Tv show
michaelnieuw11.jpg

Slotfeest
slotfeest44.jpg

slotfeest33.jpg

slotfeest22.jpg

slotfeest12.jpg

michaelnieuw21.jpg

afbeelding33333.jpg

Deze foto is gemaakt op een trainingsdag voor de jeugd van de club CDW uit Wijk bij Duurstede, Michael kreeg hierbij een prachtige foto van zijn debuutstadion Anfield Road uitgereikt door Jos Cremers (de keepers trainer van Vitesse) en zijn teamgenoot Stijn Schaars kreeg een foto van zijn debuutstadion De Kuip

training.jpg

elftalfoto_vooraf.jpg

jansen2.jpg

Michael en Michael Dingsdag
mike-mike.jpg

jansen_m_actie1.jpg

liverpool-vitesse12december2002uefacup083.jpg

michael3.jpg

michael4.jpg

michael5.jpg

michaeljansen.jpg

mjansen.jpg

Roda Jc - Vitesse
roda_vit2.jpg

selectie.jpg

jong Vitesse 2002 -2003
teamjong20022003.jpg

vit_zwo_1_0.jpg

jansen.jpg