Make your own free website on Tripod.com
Michael Jansen
Foto's 3

HOME

Gastenboek
Email
Fun
Biografie
Links
Foto's 1
Foto's 2
Foto's 3
Nieuws
Nieuwe foto's

michaelnieuw3.jpg
Michael na zijn doelpunt tegen Volendam

Michael in het amstelcup duel tegen Volendam
volendam3.jpg

volendam4.jpg

volendam2.jpg

volendam1.jpg

groningen.jpg
Michael na afloop van de wedstrijd tegen FC. Groningen

rkc2.jpg

Michael in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk
rkc1.jpg

michael-utrecht.jpg

michaelkaart.jpg

bataven2.jpg

bataven.jpg

oefenwedstrijdborrussiagladbach.jpg

sofia.jpg

Elftal foto 2003-2004
fotopersdag_03_04_2.jpg
Michael 3e van rechts boven

Tegen Arnhemse boys 9 juli 2003
arnhemseboys.jpg
links Michael

De uitslag werd 0-10
arnhemseboys9-7-03-10-0.jpg
Michael rechts

michaeltraining.jpg

michaeltraining2.jpg

michaeltraining3.jpg

Vitesse spelers gaan de uitdaging aan
Onder het motto "WIE DURFT ? MENSEN MET EEN HANDICAP DAGEN U UIT!" organiseerde het platform gehandicaptenbeleid Rheden/Rozendaal i.s.m. de Vitesse Jeugd Site tijdens de jaarmarkt in Dieren een zaalvoetbalwedstrijd met het G-team van Erica en een selectie van Vitesse spelers.
Vitesse spelers: Michael Jansen, Raymond van Driel, Nicky Hofs, Michael Dingsdag en Stijn Schaars namen deze uitdaging aan. En om het Vitesse team op sterkte te brengen werd nog even snel een speler voor 5 koffiemunten aangekocht en Nico van der Poel mocht het Vitesse team versterken. De gelegenheids trainers van Vitesse waren Chris Dingsdag en de speciaal uit BelgiŽ overgekomen Frans van Driel.
Dat de Vitesse spelers net terug waren van vakantie was duidelijk te zien want de spelers van Erica hadden in eerste instantie weinig moeite om de wedstrijd naar hun hand te zetten temeer om dat de spelers van Vitesse meer moeite hadden hun lach in te houden dan om de wedstrijd te spelen.
Al met al werd de wedstrijd door Vitesse gewonnen met een nipte 5-6. En na deze wedstrijd was het natuurlijk shirtjes ruilen en handtekeningen zetten. Met dank aan Vitesse voor het beschikbaar stellen van de Vitesse shirts.

Na de wedstrijd werden de Vitesse spelers opnieuw uitgedaagd en nu door het rolstoelhockey team met de toepasselijke naam ''antilope'' en ook hier werd de uitdaging aangenomen. En dat het zitten in een rolstoel al moeilijk genoeg blijkt te zijn was duidelijk te zien aan Nicky Hofs die diverse malen zichzelf weer in de stoel moest hijsen omdat hij er eenvoudig weg gewoon uitviel.
En laten we over het spel dan maar helemaal niet spreken want daar had Vitesse duidelijk geen kaas van gegeten, ze werden met 5-0 van de mat geveegd. Al met al een fantastische happening die door de spelers werd afgesloten met taart eten bij Cafe de Beer.
De organisatie en de Vitesse Jeugd Site willen bij deze Vitesse en de Vitesse spelers bedanken voor hun spontane medewerking.
Edit

g-zaalvoetbalindieren.jpg
Michael derde van rechtsonder Edit

rolstoelhockeydieren.jpg Edit

michael.jpg

michael31.jpg

michael41.jpg

michael51.jpg

dieren11.jpg
bron: vitesse.org/jeugdsite